Αποχωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Τράπεζα Πειραιώς μετά από πολυετή θητεία ο ανώτερος γενικός διευθυντής της, Κων/νος Γεωργίου, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο κ. Γεωργίου προσελήφθη στην Τράπεζα Πειραιώς το 1993 και από το 2000 ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης, ενώ από τις αρχές του 2013 ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Marketing.

Διατέλεσε μη εκτελεστικό μέλος στο Δ.Σ. της τράπεζας όπως και στη MIG ως εκπρόσωπος της Πειραιώς. 

Σύμφωνα με το Bankingnews.gr, o κ. Γεωργίου διαφώνησε "με τα σχέδια μείωσης του προσωπικού κατά 2.000 άτομα στην Πειραιώς και ως αρμόδιος της διοικητικής υποστήριξης είχε τονίσει ότι πρέπει να υπάρξει εύλογος χρόνος για την υλοποίηση των σχεδίων αυτών. 

Το ένα ζήτημα είναι η αποχώρηση Γεωργίου αλλά το πιο σημαντικό ζήτημα είναι ότι θα έρθουν και άλλες σημαντικές αποχωρήσεις από την διοικητική δομή της τράπεζας Πειραιώς. 

Το βασικό επιχείρημα της διοίκησης Μεγάλου είναι ότι ο Γεωργίου ήταν πολλά χρόνια σε αυτό το πόστο και χρειαζόταν μια ανανέωση, καθώς η διοίκηση θέλει να τοποθετήσει άλλο στέλεχος. 

Ο Γεωργίου αποχώρησε, ωστόσο η αποχώρηση του ήταν βέβαιη για όσους τουλάχιστον παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην τράπεζα Πειραιώς".