Την πρόταση συνεργασίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας για την προμήθεια POS παρουσίασαν το απόγευμα της Τρίτης στελέχη της σε Καλαμπακιώτες εμπόρους και επαγγελματίες.

Η ενημερωτική εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμπάκας παρουσία του Πρόεδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Αναστάσιου Λάππα, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Θεολόγη Μαντάρα και αρκετών εμπόρων και επαγγελματιών.

Η παρουσίαση της πρότασης έγινε από το εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Δημήτρη Γάτο, τον Διευθυντή του Υποκαταστήματος Καλαμπάκας Γιάννη Καρανίκα και το στέλεχος Γιώργο Μιχαήλ.

Τονίστηκε ότι ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Τράπεζας θέλουν να την καταστήσουν ένα χρηστικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση που θα καλύπτει κάθε του ανάγκη.

Αναφορικά με τα POS παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα από τη χρήση τους, μεταξύ των οποίων είναι η ευκολία και η ταχύτητα στις συναλλαγές και η δυνατότητα άτοκων δόσεων.

Όπως σημειώθηκε, η Συνεταιριστική Τράπεζα προσφέρει ένα συνολικό πακέτο που περιλαμβάνει POS, e-banking και έντοκο λογαριασμό όψεως που κάνει την πρότασή της ιδιαίτερα ανταγωνιστική έναντι των άλλων τραπεζών.

tameteora.gr