Την πλέον οργανωμένη παρουσία στην φετινή Agrothessaly, η οποία κινητοποιεί τον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας φέρνοντας στο επίκεντρο ανάγκες και λύσεις στην αγροτική οικονομία, έχει η Eurobank.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, επίλεκτα διοικητικά στελέχη του ομίλου βρίσκονται ήδη στη Λάρισα, υλοποιώντας το νέο πλάνο της τράπεζας έναντι των αγροτικών επιχειρήσεων στις οποίες προσφέρει λύσεις μέσω σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων. 

Επικεφαλής του διοικητικού staff είναι ο γενικός διευθυντής του Retail Banking  Ιάκωβος Γιαννακλής και μαζί του ο βοηθός γενικός διευθυντής επικεφαλής της γενικής διεύθυνσης τραπεζικής μικρών επιχειρήσεων Γιώργος  Τσιτσίλιας,  καθώς και ο επικεφαλής του δικτύου καταστημάτων σε Θεσσαλία, Δυτική Θεσσαλονίκη και Δυτική Ελλάδα Φώτης Μπακογιάννης. 

Η τράπεζα διαθέτει περίπτερο στην έκθεση όπου το στελεχιακό της δυναμικό θα έχει πυκνές επαφές με τους Θεσσαλούς επιχειρηματίες της αγροτικής υπαίθρου, παρέχοντας λύσεις για βελτίωση της παραγωγής και επιχειρηματική ανάπτυξη, προσαρμοσμένες σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Ουσιαστικά η Eurobank εγκαινιάζει μια νέα περίοδο προσέγγισης του αγροτικού κόσμου έχοντας αναπτύξει σύγχρονες υπηρεσίες αγροτικής τράπεζας.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης καμπάνιας θα παρουσιαστεί επίσης η «Κάρτα του Αγρότη» και οι σημαντικές δυνατότητες που αυτή προσφέρει στην χρηματοδότηση των αγροτικών νοικοκυριών.

Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται από την τράπεζα.

Χ.Ψ.