Το τιμόνι της LafargeHolcim στο Μαρόκο αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Μίχος. Η LafargeHolcim στο Μαρόκο αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες θυγατρικές του Ομίλου με σημερινή χρηματιστηριακή αξία άνω των 5 δις δολαρίων. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, που διατηρεί την γνωστή μονάδα τσιμέντου στον Βόλο, θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Γεώργιος Μίχος εντάχθηκε στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ το 2004 κατέχοντας διαδοχικά υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις. Το 2008 ανέλαβε τη θέση του COO της Lafarge στην Ινδία και το 2011 τη θέση του Ανώτατου Αντιπροέδρου Στρατηγικής Τσιμέντου και Εξαγορών & Συγχωνεύσεων (M&A) του Ομίλου Lafarge. Από το 2013 κατέχει τη θέση του Ανώτατου Αντιπροέδρου Έτοιμου Σκυροδέματος της Lafarge στο Παρίσι, ενώ παράλληλα ηγείτο του έργου για τη δημιουργία της νέας οργάνωσης και του λειτουργικού μοντέλου του Ομίλου LafargeHolcim μετά τη συγχώνευση των δύο εταιριών. Τον Οκτώβριο του 2015 ανέλαβε την ηγεσία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. 

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Σχετικά με τη LafargeHolcim

Η LafargeHolcim είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο δομικών υλικών και λύσεων και εξυπηρετεί τεχνίτες, οικοδόμους, αρχιτέκτονες και μηχανικούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος που χρησιμοποιούνται σε οικοδομικά έργα από οικονομικά προσιτή στέγαση και μικρά τοπικού χαρακτήρα έργα, μέχρι τα μεγαλύτερα και πλέον τεχνικά και αρχιτεκτονικά σύνθετα έργα υποδομών. Καθώς η αστικοποίηση επηρεάζει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, ο Όμιλος παρέχει καινοτόμα προϊόντα και κατασκευαστικές λύσεις, με μία ξεκάθαρη δέσμευση προς την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.  Κατέχοντας ηγετικές θέσεις σε όλες τις περιοχές, ο Όμιλος LafargeHolcim απασχολεί περίπου 90.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 80 χώρες και διαθέτει ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο ανάμεσα στις αναπτυσσόμενες και τις ώριμες αγορές.