Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Βιομηχανίας Αλουμινίου EXALCO στην 35η Διεθνή Εκθεση Infacoma. 

Σε ένα μοντέρνο περίπτερο σε minimal αισθητική και σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές, η EXALCO τράβηξε τα βλέμματα των επισκεπτών παρουσιάζοντας τα νέα της προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ’ οίκον που μπαίνει σε εφαρμογή σε λίγες ημέρες.

Τα νέα πρωτοποριακά συστήματα ακολουθούν τις αρχιτεκτονικές τάσεις και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε αυτή την έκθεση. Πρόκειται για το συρόμενο με θερμοδιακόπη Albio 256 Thea, που όπως χαρακτηρίζει το όνομά της, δίνει την δυνατότητα απεριόριστης θέας χρησιμοποιώντας ελάχιστο προφίλ αλουμινίου. Το νέο θερμοδιακοπτόμενο ανοιγόμενο Albio 129C Advanced, που είναι το πιο σύγχρονο τεχνολογικά ανοιγομενο σύστημα της αγοράς και το σύστημα στεγανής πέργκολας EXalco Pergola για εξωτερικούς χώρους. 

Τα υπόλοιπα συστήματα που παρουσιάστηκαν ήταν το αρχιτεκτονικό επίτευγμα στα συρόμενα συστήματα Orama, το συρόμενο και ανοιγόμενο σύστημα Albio 235 και Albio 127C αντίστοιχα και οι εξωτερικές πόρτες αλουμινίου Premium και Hotelia Door. 

Πλήθος επισκεπτών, κατασκευαστές του κλάδου και ενδιαφερόμενοι ιδιώτες επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρίας και ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα που εντυπωσίασαν για ακόμη μια φορά.