Το νέο προϊόν από το ΘΕΣγάλα είναι η κρέμα με γεύση βανίλιας που παράγεται αποκλειστικά από φρέσκο γάλα και διατίθεται σε συσκευασία 200 γραμμαρίων. Παράγεται από το φρέσκο γάλα των παραγωγών του Συνεταιρισμού και ακολουθεί όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων του. Προσφέρει μοναδική γεύση και λεπτό άρωμα βανίλιας.

Το "ΘΕΣ κρέμα βανίλια" βρίσκεται διαθέσιμο σε όλα τα σημεία πώλησης του Συνεταιρισμού. Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ιδρύθηκε το 2011 και παράγει καθημερινά 120 τόνους φρέσκου αγελαδινού γάλακτος, που αντιπροσωπεύει το 10% της εγχώριας παραγωγής. Με την καινοτομία των αυτόματων πωλητών, που εγκατέστησε το 2013, σε πρώτη φάση στην Λάρισα, κατάφερε να διαθέτει καθημερινά, απ’ευθείας στους καταναλωτές, το φρέσκο γάλα που παράγεται στις φάρμες του, σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα του ΘΕΣγάλα, παρασκευάζονται αποκλειστικά από το φρέσκο γάλα που παράγουν οι 100 αγελαδοτρόφοι, στις 50 φάρμες του ΘΕΣγάλα στην Θεσσαλία και την Μακεδονία. Σήμερα ο Συνεταιρισμός διαθέτει 62 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.