Τον πρόεδρο του Δ.Σ της τράπεζας Πειραιώς Γιώργο Χαντζηνικολάου υποδέχτηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης η διοίκηση του Ομίλου Βιοκαρπέτ και της Βιομηχανία Αλουμινίου EXALCO Α.Ε. 

Το ηγετικό στέλεχος της τράπεζας, με την ευκαιρία της διήμερης επίσκεψης της διοικητικής ομάδας της Πειραιώς στη Λάρισα και στη Θεσσαλία γενικότερα, επισκέφθηκε τον Όμιλο ξεναγήθηκε στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις τoυ και στο νέο εκθεσιακό χώρο της Exalco (show room) και ενημερώθηκε για το αναπτυξιακό πλάνο και τις προοπτικές του.

Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά η στρατηγική ανάπτυξης του Ομίλου βασίζεται σε τρεις κεντρικούς πυλώνες, στην προώθηση των εξαγωγών, στην διείσδυση σε νέες αγορές και στην αναβάθμιση των υφισταμένων. Τα στελέχη του Ομίλου, ο Ι. Καντώνιας, ο Γιώργος Καντώνιας, ο Βασ. και ο Αθ. Τσιάρας έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στις συνεχείς επενδύσεις που πραγματοποιεί ο Όμιλος για την ενίσχυση της παραγωγικής του δύναμης και την βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της ενώ ανέπτυξαν στον κ. Χαντζηνικολάου τη φιλοσοφία και το προφίλ του.

"Ο Όμιλος επιδιώκει τη συνεχή ανάπτυξη και την πρόοδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, έχοντας ως κυρίαρχο άξονα τη δημιουργία προϊόντων αναβαθμισμένης ποιοτικής στάθμης, με σεβασμό και ευαισθησία στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον" τονίστηκε χαρακτηριστικά.