Η εταιρία Soukos Robots, που εδρεύει στη Λάρισα, υπέγραψε σύμβαση με την εταιρία “HADABA-RECYCLING Co. Ltd” για την εμπορική ανάπτυξη και πώληση στην Jeddah / Σαουδική Αραβία συστημάτων διαχείρισης Αστικών Στερεών Απορριμμάτων. Πρόκειται για καινοτόμα τεχνολογία, που έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από το τμήμα Έρευνας της Soukos Robots στην Ελλάδα και έχει ήδη εφαρμοστεί με επιτυχία, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες του εξωτερικού

Αμφότερες οι εταιρείες θεωρούν τη σύμβαση αυτή ως την αρχή μιας μακράς σχέσης συνεργασίας στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων.

Ο Dr. Izzudin είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hadaba Recycling Co. Ltd, με έδρα στη Σαουδική Αραβία, η οποία έχει 30 χρόνια εμπειρία στον τομέα ανακύκλωσης απορριμμάτων από χαρτί και πλαστικά. Επιπλέον είναι μέλος της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης Ευρωπαϊκών – Αραβικών Κρατών, μια μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας και ειδικεύεται στην περιβαλλοντική ανάπτυξη και τη βιώσιμη ανάπτυξη σε ευρωπαϊκά και αραβικά κράτη. Έχει ηγετικό ρόλο σε όλα τα περιβαλλοντικά πεδία και έχει ως σκοπό την επίτευξη ενός καθαρού περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές των Ευρωπαίων και Αράβων. 

Η εταιρεία Soukos Robots έχει μακρόχρονη πορεία στην έρευνα, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ρομποτικών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας για βιομηχανίες, αμυντικές και περιβαλλοντικές εφαρμογές.