Από τον κ. Αστέριο Λαχανά, δικηγόρο της συνεταιριστικής γαλακτοβιομηχανίας ΤΡΙΚΚΗ και του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τρικάλων, πήραμε την παρακάτω επιστολή σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμα:

"Προς κ Δντη

THESSALY ECONOMY. GR

Κε Δντα, 

Σε χθεσινό άρθρο σας της 18-7-2019 με τίτλο  «Η ΤΡΙΚΚΗ δεν πλήρωσε - Σήμερα ο πλειστηριασμός Mambo κατά Λιούτα» αναφέρετε ότι εκκρεμεί η απόφαση δικαστηρίου σχετικά με διαταγή πληρωμής εις βάρος της γαλακτοβιομηχανίας ΤΡΙΚΚΗ για οφειλές προς την εταιρεία Mambo.

Ήδη όμως γνωρίζετε, η πάντως θα έπρεπε να γνωρίζετε, ότι από 24-6-2019 έχει εκδοθεί η με αριθμό 102/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρικάλων με την οποία γίνεται δεκτή σχετική ανακοπή των ΤΡΙΚΚΗ ΑΕ και Αχιλλέα Λιούτα και ακυρώνεται η επιταγή προς πληρωμή κάτω από το εκτελεστό απόγραφο της συγκεκριμένης διαταγής πληρωμής και ως εκ τούτου παρακαλούμε να προβείτε άμεσα σε σχετική διόρθωση της πληροφοριας, δημοσιεύοντας αυτούσια την παρούσα επιστολή μας. 

Τέλος ευελπιστούμε ότι στο εξής θα είστε πιο προσεχτικοί στην διασταύρωση και επικαιροποίηση τυχόν δημοσιευμάτων σας που μας αφορούν.

Για τους ανακόπτοντες

Ο Πληρεξουσιος Δικηγορος 

ΑΣΤΕΡΙΟΣ Γ. ΛΑΧΑΝΑΣ

Δρ.Ν. - LL.M.- ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ παρ' Αρείω Πάγω 

Μ. Αλεξανδρου 3 -Τ.Κ. 41222 Λάρισα "

Απάντηση του thessaliaeconomy.gr

Την δικαστική απόφαση στην οποία αναφέρεστε δεν την γνωρίζουμε, αλλά δεν την αμφισβητούμε. Προφανώς όμως δεν επηρέασε την ουσία της υπόθεσης καθώς ο πλειστηριασμός εις βάρος του προέδρου της ΕΑΣ Τρικάλων πραγματοποιήθηκε κανονικά καθώς η οφειλή παραμένει.

Ως προς την ΤΡΙΚΚΗ γνωρίζουμε, όπως άλλωστε γράψαμε, ότι η Mambo προσέφυγε εναντίον της στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας μέτρα για την συγκεκριμένη επιταγή . Η εκδίκαση της προσφυγής πραγματοποιήθηκε αλλά η απόφαση δεν εκδόθηκε ακόμα.

Επιφυλασσόμαστε πάντως, αν χρειαστεί, να επανέλθουμε.