Προχωράει ο διαγωνισμός για το Μουσείο της Αργούς στον Βόλο. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν εννέα τεχνικές εταιρείες για την κατασκευή του έργου που είναι προϋπολογισμού 17.000.000 € (με Φ.Π.Α).

Προσφορές κατέθεσαν οι κάτωθι:

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Α.E., ΒΕΡΜΙΟΝ ATEE , ΕΡΓΟΡΟΗ ΑΤΕ, ΤΕΔΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, SOLIS ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ,Τ.Ε.Σ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. ,ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, P&C DEVELOPMENT S.A. , ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ.

Σύμφωνα με τις οικονομικές προσφορές που υποβλήθηκαν, η μέση έκπτωση προσφοράς κυμαίνεται από 18,29% ως και 1,00%.

Οι προσφορές υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ την Τρίτη 6 Ιουνίου και όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα κληθούν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου να υποβάλλουν, μέσω της λειτουργικότητας της «Επικοινωνίας» του υποσυστήματος, τα δικαιολογητικά των παραγράφων 23.5 και 23.6 της διακήρυξης προκειμένου να αποδειχτούν τα δηλωθέντα στοιχεία των προσφορών τους (ΕΕΕΣ και κατά περίπτωση συνοδευτικές υπεύθυνες δηλώσεις των πληροφοριών που παρείχαν στο ΕΕΕΣ) αναφορικά με την ικανοποίηση των κριτηρίων επιλογής 22.Γ και 22.Δ της διακήρυξης.

Ζ.Η. thessaliaeconomy.gr