Έναν νέο τύπο καταστήματος, το Drive thru, θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες η αλυσίδα Mikel Coffee Company στη Λάρισα. 

Πρόκειται για την εξυπηρέτηση του πελάτη χωρίς να χρειαστεί να βγει από το αυτοκίνητο, μοντέλο που εφαρμόζει στη Λάρισα και η Mc Donald’s. 

Η θεσσαλική επιχείρηση διαθέτει σήμερα πέντε διαφορετικούς τύπους καταστημάτων. Είναι το κλασικό Dine-In το Take Away, το Cantina, το shop-in-shop, και ο νέος τύπος καταστήματος Drive thru.

H Mikel που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων με την μορφή της δικαιόχρησης, είχε σημαντική ανάπτυξη το 2021, παρά την πανδημία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εγκαινίασε πενήντα νέα καταστήματα εκ των οποίων τα δεκαπέντε στο εξωτερικό, ενώ μπήκε και σε δύο καινούργιες αγορές όπως είναι το Ομάν και το Κουβέιτ, ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει ακόμη δέκα νέα καταστήματα μέχρι τέλος του έτους. 

Η Λαρισινή επιχείρηση διαθέτει σήμερα παρουσία σε δέκα πέντε διαφορετικές χώρες, στις πέντε Ηπείρους, που την καθιστούν μια αξιοσημείωτη δύναμη στον χώρο της παγκόσμιας καφεστίασης.

Ζ.Η. thessaliaeconomy.gr

* Στη φωτογραφία το κατάστημα drive thru της εταρείας στη Σαουδική Αραβία