Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης στη Λάρισα, για τη διαμόρφωση των εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν από 9 έως 12 Μαρτίου την 11η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «Agrothessaly».

Στην πανελλήνια έκθεση η οποία διοργανώνεται από τον δήμο Λάρισας, σε συνεργασία - για πρώτη φορά - με την ΔΕΘ-Helexpo, θα συμμετέχουν κορυφαίες εταιρείες του αγροτικού κλάδου, θα παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες τάσεις στην αγροτική επιχειρηματικότητα, ενώ θα πραγματοποιείται πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και επιδείξεων.

Ήδη έχουν ενοικιαστεί από τους εκθέτες όλοι οι χώροι, ενώ όπως προκύπτει από τα στοιχεία, η έκθεση θα είναι διπλάσια σε χώρους από την προηγούμενη του 2015, ενώ έχει υπερδιπλασιαστεί και ο αριθμός των εκθετών.

Ειδικότερα, η έκθεση σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, θα καλύψει 20.000 τετραγωνικά μέτρα, εκ των οποίων τα 16.000 τ.μ. θα είναι στεγασμένα. Επίσης, ο αριθμός των εκθετών είναι 140, ενώ στην προηγούμενη διοργάνωση ήταν 65.