Ενημέρωση αγροτών και κτηνοτρόφων από τους οποίους θα προμηθεύεται απόβλητα για την μονάδα το βιοαερίου που θα δημιουργήσει στην περιοχή των Σοφάδων, πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Ρουβάς στην Καρδίτσα. Με την ευκαιρία αποκάλυψε και τα σχέδιά του για τα θερμοκήπια.

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στο κέντρο λίγο πριν τις 21.30 και αναφέρθηκε αναλυτικά στο επενδυτικό του πλάνο, απαντώντας σε κάθε ερώτηση που τέθηκε από τους παριστάμενους. Αμέσως μετά μίλησε με τον κόσμο και δεν χάλασε... χατίρια για φωτογραφίες αφού όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν αυτοί που επιθυμούσαν να φωτογραφηθούν μαζί του

Νωρίτερα οι συνεργάτες του ανέλυσαν τα πλάνα της εταιρείας. Οπως αναφέρθηκε, η μονάδα θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου, κοντά σε υφιστάμενη επιχείρηση επεξεργασίας κρεάτων και συγκεκριμένα στην περιοχή με την ονομασία " Ερρίκος". Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η επένδυση θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Όπως αποκάλυψε η σύμβουλος της εταιρείας γεωπόνος Σωτηρία Πατσιαλή, πλησίον της μονάδας θα αναπτυχθεί και υδροπονικό θερμοκήπιο, σε πρώτη φάση με ντομάτα. Επισημάνθηκε επίσης ότι η επένδυση θα τονώσει την τοπική οικονομία δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης θέλοντας να δείξει το έντονο ενδιαφέρον του για το επιχειρηματικό σχέδιο ανέφερε πως με τη σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη είναι σαν να περιμένουν το …πέμπτο τους παιδί. Σχολιάζοντας μάλιστα την συχνότητα των επισκέψεών του στην περιοχή, απευθύνθηκε στον δήμαρχο Σοφάδων λέγοντάς του χαριτολογώντας «μήπως να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα;» ...

Στην συγκέντρωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος.