Η Kosmocar Α.Ε ανακοίνωσε στο τέλος Φεβρουαρίου τη λήξη της συνεργασίας της στη Λάρισα με την εταιρεία «Γ.Κ. Γιαννακόπουλος Α.Ε.Β.Ε.», η οποία υπήρξε ο εξουσιοδοτημένος έμπορος και συνεργάτης Service των Volkswagen και Audi.

Μάλιστα η εισαγωγική εταιρεία δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο της οικογένειας Γιαννακόπουλου η οποία “για περισσότερο από 70 χρόνια παρείχε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες των δύο μαρκών, φροντίζοντας με συνέπεια και φιλική προσέγγιση για την άψογη εξυπηρέτησή τους”.

Η Kosmocar Α.Ε , παρά τα θερμά λόγια, αποφεύγει να διευκρινίσει τους λόγους του διαζυγίου με την Γ.Κ. Γιαννακόπουλος Α.Ε.Β.Ε., ενώ επιφυλάσσεται να ανακοινώσει εντός των ημερών το όνομα του νέου εξουσιοδοτημένου συνεργάτη της στη Λάρισα.

Οι πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, που όμως δεν έχουν διασταυρωθεί επισήμως, θέλουν την εκπροσώπηση των Volkswagen και Audi στη Λάρισα να αναλαμβάνει η Παπαδόπουλος Α.Ε. Η εταιρεία εδρεύει στο 6ο χλμ Λάρισας - Τρικάλων και αντιπροσωπεύει μια σειρά από γνωστές μάρκες όπως είναι η BMW, η VOLVO, η ΜINI κ.α.

Η πολιτική συνεργασιών των εταιρειών εισαγωγής αυτοκινήτων στρέφεται τα τελευταία χρόνια προς τους μεγάλους εμπόρους του κλάδου στην επαρχία, οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία και κεφαλαιακή επάρκεια για να καλύπτουν ολοένα και μεγαλύτερες γεωγραφικές περιοχές.

Ζ.Η. thessaliaeconomy.gr