ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Για τα σχολεία δεν γεννάται ερώτημα, δεν θα κάνουν μαθήματα με μόνη υποχρέωση, σε κάποιες περιπτώσεις, να πάνε τους μαθητές στην πρωινή λειτουργία στην ενορία τους. Και γιατί δεν επιστρέφουν στα μαθήματα μετά την εκκλησία, θα αναρωτηθεί κάποιος.

Διότι ελάχιστοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την μόρφωση των παιδιών σε αυτόν το τόπο είναι η απάντηση. Για τα σχολεία δεν γεννάται ερώτημα, δεν θα κάνουν μαθήματα με μόνη υποχρέωση, σε κάποιες περιπτώσεις, να πάνε τους μαθητές στην πρωινή λειτουργία στην ενορία τους. Και γιατί δεν επιστρέφουν στα μαθήματα μετά την εκκλησία, θα αναρωτηθεί κάποιος.

Διότι ελάχιστοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την μόρφωση των παιδιών σε αυτόν το τόπο είναι η απάντηση. Για τα σχολεία δεν γεννάται ερώτημα, δεν θα κάνουν μαθήματα με μόνη υποχρέωση, σε κάποιες περιπτώσεις, να πάνε τους μαθητές στην πρωινή λειτουργία στην ενορία τους. Και γιατί δεν επιστρέφουν στα μαθήματα μετά την εκκλησία, θα αναρωτηθεί κάποιος. Διότι ελάχιστοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την μόρφωση των παιδιών σε αυτόν το τόπο είναι η απάντηση.

Για τα σχολεία δεν γεννάται ερώτημα, δεν θα κάνουν μαθήματα με μόνη υποχρέωση, σε κάποιες περιπτώσεις, να πάνε τους μαθητές στην πρωινή λειτουργία στην ενορία τους. Και γιατί δεν επιστρέφουν στα μαθήματα μετά την εκκλησία, θα αναρωτηθεί κάποιος. Διότι ελάχιστοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την μόρφωση των παιδιών σε αυτόν το τόπο είναι η απάντηση. Για τα σχολεία δεν γεννάται ερώτημα, δεν θα κάνουν μαθήματα με μόνη υποχρέωση, σε κάποιες περιπτώσεις, να πάνε τους μαθητές στην πρωινή λειτουργία στην ενορία τους. Και γιατί δεν επιστρέφουν στα μαθήματα μετά την εκκλησία, θα αναρωτηθεί κάποιος. Διότι ελάχιστοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την μόρφωση των παιδιών σε αυτόν το τόπο είναι η απάντηση. Για τα σχολεία δεν γεννάται ερώτημα, δεν θα κάνουν μαθήματα με μόνη υποχρέωση, σε κάποιες περιπτώσεις, να πάνε τους μαθητές στην πρωινή λειτουργία στην ενορία τους. Και γιατί δεν επιστρέφουν στα μαθήματα μετά την εκκλησία, θα αναρωτηθεί κάποιος. Διότι ελάχιστοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την μόρφωση των παιδιών σε αυτόν το τόπο είναι η απάντηση.

Για τα σχολεία δεν γεννάται ερώτημα, δεν θα κάνουν μαθήματα με μόνη υποχρέωση, σε κάποιες περιπτώσεις, να πάνε τους μαθητές στην πρωινή λειτουργία στην ενορία τους. Και γιατί δεν επιστρέφουν στα μαθήματα μετά την εκκλησία, θα αναρωτηθεί κάποιος. Διότι ελάχιστοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την μόρφωση των παιδιών σε αυτόν το τόπο είναι η απάντηση