Την περασμένη Κυριακή σε ειδική συνάντηση αφιερωμένη στην εκπαίδευση, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων βρέθηκε με τους επιχειρηματίες και τα στελέχη επιχειρήσεων που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων που πραγματοποίησε το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Επιμελητηρίου Τρικάλων. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους συμμετέχοντες, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, τόνισε την καθοριστική συμβολή της συνεχούς εκπαίδευσης στο  συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της επιχειρηματικότητας που βάλλεται από πολλές προκλήσεις. Ο επιχειρηματίας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, οφείλει να προσαρμόζεται με ευελιξία και διορατικότητα για τη βιωσιμότητα και ανάπτυξη της επιχείρησης του και αναγκαίο εργαλείο για να το επιτύχει είναι η δια βίου επιμόρφωση του. 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ευχαρίστησε την Optimal HR Group και ιδιαίτερα τον κ. Μπαμπαλιάρη Γιώργο Learning & Development Partner της Optimal HR Group που στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρίας, υποστήριξε την οργάνωση και διεξαγωγή των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του προγράμματος. 

Έναρξη νέου κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων 

Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού κύκλου που ολοκληρώθηκε, προέκυψε η ανάγκη των συμμετεχόντων για συνέχιση της επιμόρφωσής τους σε νέες θεματικές ενότητες. Η διοίκηση του Επιμελητηρίου ανταποκρινόμενη στο αίτημα των μελών της, βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη νέου κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ευθύς το λόγο έδωσε στον κ. Μπαμπαλιάρη για την παρουσίαση του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος. 

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “We keep Boosting our Skills”, απευθυνόμενο αποκλειστικά σε επιχειρηματίες, θα διεξαχθεί σε 10 τετράωρες εκπαιδευτικές συναντήσεις με αντικείμενα: επικοινωνία και αξιοποίηση προτάσεων οφέλους ως εργαλείο για την ενίσχυση των πωλήσεων, ο επιχειρηματίας ως manager και ως ηγέτης, αποτελεσματική διαχείριση χρόνου, αποτελεσματική ανάθεση εργασιών στην ομάδα, επικοινωνία και ανατροφοδότηση, τρόπος επιλογής των εργαζομένων, τρόπος ένταξης των νέων εργαζομένων στην ομάδα της επιχείρησης.    

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος πρόσθεσε επίσης, ότι οι εκπαιδευτικές συναντήσεις θα εμπλουτιστούν με τη φιλοξενία μεγάλων επιχειρηματιών προκειμένου να μελετήσουμε επιτυχημένα case studies των επιχειρήσεών τους. Ακολούθησε η απονομή των πιστοποιητικών στους συμμετέχοντες και ανανεώθηκε το ραντεβού για μέσα Νοέμβρη με την έναρξη των νέων σεμιναρίων. 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο νέο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων, Επιμελητήριο Τρικάλων, Σδρένια Σοφία, τηλ.: 2431027493 (εσωτ. 106), e-mail: sdrenia@trikala-chamber.gr