Οι δυνητικοί δικαιούχοι που συμπεριλαμβάνονται στον προσωρινό κατάλογο με τη βαθμολογική κατάταξη των επιχειρηματικών σχεδίων για τη δράση "Νεοφυής Επιχειρηματικότητα" του ΕΣΠΑ θα πρέπει να υποβάλουν το φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017. 

Στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΣΠΑ δημοσιεύεται κατόπιν της αξιολόγησης, η βαθμολογική κατάταξη των 5.626 υποβληθεισών αιτήσεων στη δράση «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 - 2020. Ο προσωρινός κατάλογος δυνητικών δικαιούχων της δράσης, περιλαμβάνει 1.526 επιλέξιμα επιχειρηματικά σχέδια, συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού 86.086.885,35 ευρώ (δημόσια δαπάνη) κατά απόλυτη βαθμολογική σειρά, με βάση τη συνολική προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη ανά ομάδα περιφερειών, αυξημένη κατά 20%.

Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου. Η προθεσμία έως την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 είναι οριστική, και ενδεχόμενη μη τήρησή της οδηγεί στην απόρριψη του επιχειρηματικού σχεδίου.