Ο γεννημένος στη Λάρισα, Κωνσταντίνος Κόλλιας, επανεξελέγη στη θέση του Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, θέση στην οποία είχε εκλεγεί για πρώτη φορά το 2014. Στις δηλώσεις του μετά την επανεκλογή του, ο κ. Κόλλιας σημείωσε την μεγάλη ευθύνη της θέσης στην παρούσα οικονομική συγκυρία της χώρας, ενώ δεσμεύτηκε για την εποικοδομητική άσκηση του ρόλου του Ο.Ε.Ε., με απώτερο στόχο την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. 

Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας πλαισιώνεται από τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη στη θέση του πρώτου αντιπροέδρου και τον Σταύρο Τραγάνη στη θέση του β' αντιπροέδρου. Γενικός Γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου είναι ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου και οικονομικός επόπτης ο Κωνσταντίνος Μανούσος. Το προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος συμπληρώνεται από τα μέλη: Χρήστο Αγγελόπουλο, Παναγιώτη Αλεβιζάκη, Γιώργο Αμπαρτζάκη, Ιωάννη Διονυσόπουλο, Σάκη Ιωαννίδη, Πελοπίδα Καλλίρη, Ευφροσύνη Καραγιάννη, Μιχαήλ Μιχαήλ, Αλέξανδρο Πουλιάση και Κώστα Ταγγίρη.

Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1976. Σπούδασε οικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακό στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και διδακτορικό δίπλωμα στο ίδιο αντικείμενο, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διατελέσει ειδικός γραμματέας αποκρατικοποιήσεων στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, γενικός διευθυντής της Σχολής Επιμόρφωσης Υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, αναπληρωτής διοικητής για την Ελλάδα στην Παρευξείνια Τράπεζα Επενδύσεων και Ανάπτυξης, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας ΠαροχήςΑερίου (ΕΠΑ) Αττικής, οικονομικός σύμβουλος του υπουργού στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και επισκέπτης καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος και σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης στην KLC Law Firm.