Ανοιχτό άφησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ η Cosmote TV να επιδιώξει συνεργασίες με τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες έπειτα από τη λύση της συνεργασίας της Forthnet με τη διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, η οποία αποφάσισε να κάνει απευθείας συνεννοήσεις με τις μεγάλες ομάδες αγνοώντας την επαρχία και τους φιλάθλους των μικρότερων ομάδων οδηγώντας σίγουρα σε μαρασμό πολλά σωματεία της περιφέρειας. Βέβαια είναι σίγουρο οτι η Νοva, με αυτή την απόφαση της Forthnet, θα χάσει αρκετούς συνδρομητές οι οποίοι θα στραφούν αλλού για να μπορέσουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Aπαντώντας σε σχετικό ερώτημα, πριν λίγο, υπογράμμισε ότι ο ΟΤΕ θα δει πως διαμορφώνεται στο εξής το «παιχνίδι» και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις. Ο κ. Τσαμάζ συμπλήρωσε ότι «υπό προϋποθέσεις και συνθήκες» την Cosmote TV ενδιαφέρουν όλα τα αθλητικά γεγονότα, όπως το κύπελλο το οποίο και μεταδίδει.

Η Cosmote TV έχει σήμερα 525.000 συνδρομητές, ενώ ο ΟΤΕ έχει επενδύσει στην τηλεοπτική του πλατφόρμα περί τα 250 εκατ. ευρώ.