Το EliteBook x360 από την HP είναι το πιο λεπτό επαγγελματικό convertible PC στον κόσμο, το οποίο έκανε την επίσημη εμφάνισή του στο φετινό Consumer Electronics Show 2017 στο Las Vegas και τώρα ξεκινά την εμπορική του πορεία στις ευρωπαϊκές αγορές.Το HP EliteBook x360, διακρίνεται για τον κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό του, καθώς και για τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, αφού η ονομαστική του αυτονομία προσεγγίζει τις 16 ώρες και 30 λεπτά, επίδοση που το καθιστά έναν πολύτιμο συνεργάτη για έναν επαγγελματία.

Οι ολοκληρωμένες του συνδυαστικές δυνατότητες ενισχύουν την παραγωγικότητα και φέρνουν νέα πνοή σε συνεδριάσεις με ειδικά πλήκτρα διάσκεψης, ισχυρή αναπαραγωγή ήχου, μία προαιρετική 13.3’’ (33.7cm) διαγώνια οθόνη 4K UHD με Windows Hello και υποστήριξη γραφίδας. Ως μέλος της οικογένειας του HP Elite, των πιο ασφαλών και εύχρηστων υπολογιστών στον κόσμο, ο business convertible της HP περιλαμβάνει τελευταίες καινοτομίες όπως το HP Sure Start Gen3, το μοναδικό BIOS αυτοϊασης παγκοσμίως, πλέον με προστασία της μνήμης κατά το χρόνο εκτέλεσης (SMM).

Επιπλέον, προστατεύει το γραφείο του μέλλοντος με την εφαρμογή HP WorkWise, την πιο προηγμένη εφαρμογή για Smartphone για τη διαχείριση υπολογιστή. Ο HP EliteBook x360 αναμένεται να είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη με αρχική τιμή €1,099.