Για το νέο Κανονισμό Πωλήσεων της εταιρίας, ο οποίος θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2017 καθώς και για τις βελτιώσεις τιμολογίου αυτοκινήτων ενημερώνει το παραγωγικό της δίκτυο η Ορίζων Ασφαλιστική.

O νέος κανονισμός πωλήσεων για το 2017, με ιδιαίτερα ισχυρά κίνητρα, που επιτρέπουν την ανάπτυξη ασφαλιστικών εργασιών και επιβραβεύουν τη διατήρηση και την αύξηση των εργασιών, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

- Νέο Bonus Αύξησης Παραγωγής λοιπών κλάδων (Περιουσίας, Αστικής Ευθύνης, Γενικών Ατυχημάτων, Σκαφών Αναψυχής κλπ.), που προβλέπει Bonus από 1% έως 2% (ανάλογα το ύψος της νέας παραγωγής), ενώ σε περίπτωση που η διάρθρωση του χαρτοφυλακίου είναι 75% κλάδος περιουσίας και 25% λοιποί κλάδοι (εκτός αυτοκινήτου) το Bonus αυξάνεται σε 2% έως 3%.

- Νέο Bonus αύξησης παραγωγής πρωτοβάθμιας περίθαλψης, που προβλέπει ότι σε περίπτωση που ο συνεργάτης πραγματοποιήσει μέσα στο χρόνο 75 νέα συμβόλαια κερδίζει ένα Tablet.

- Αναφορικά με τον Κλάδο Αυτοκινήτου παραμένουν τo Bonus Αύξησης Παραγωγής που προβλέπει Bonus από 2% έως 3% & το Bonus Καλού Δείκτη Ζημιών που προβλέπει Bonus από 1% έως 4%.

Περαιτέρω, στο πλαίσιο διαμόρφωσης ενός ακόμη πιο ευέλικτου και ανταγωνιστικού τιμολογίου αυτοκινήτων, η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική με βάση την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων ανά χρήση οχήματος και γεωγραφική περιοχή, πραγματοποίησε τις παρακάτω βελτιώσεις:

A. Νέα βελτιωμένα ασφάλιστρα σε συγκεκριμένες ιπποδυνάμεις, για όλες τις περιοχές της Ελλάδας, σε ΕΙΧ, ΦΙΧ, ΦΙΧ Αγροτικό, Γεωργικούς Ελκυστήρες και Μηχανήματα Έργου του βασικού πακέτου κάθε χρήσης.

B. Προσθήκες εκπτώσεων

- Η έκπτωση για ετήσια συμβόλαια από 5% γίνεται 10% (ΕΙΧ, ΦΙΧ, ΦΙΧ Αγροτικό).

- Νέα έκπτωση για νέα οχήματα ηλικίας έως 4 ετών στις χρήσεις ΕΙΧ, ΦΙΧ, ΦΙΧ ΑΓΡΟΤΙΚΟ 3%.

- Όλες οι νέες και υφιστάμενες εκπτώσεις του κλάδου αυτοκινήτου μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους με μέγιστο ποσοστό 20%, σε αντίθεση με σήμερα που το μέγιστο ποσοστό είναι 15%.

- Η έκπτωση ομαδικής ασφάλισης 5% πλέον παρέχεται και στις χρήσεις ΦΙΧ, ΦΙΧ Ρ2 ΚΑΙ ΦΙΧ Ρ4.

Το σύνολο των διαφοροποιήσεων αυτών έχει ήδη ενσωματωθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή Agent Print.