Διημερίδα με θέμα «Η Ανάπτυξη στην Ψηφιακή Εποχή» διοργανώνει ο Όμιλος Καρεκλίδη σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, το Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας του ΤΕΕ και την Κοινότητα Διαλόγου "Σύνθεσις", το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας. 

Η διημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης θα επιχειρήσει να καλύψει ζητήματα που αφορούν σε νέες τεχνολογίες όπως το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), η σημασία των Big Data, η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), τα Ψηφιακά Νομίσματα, οι Ψηφιακές δεξιότητες και τα νέα επαγγέλματα, η Ψηφιακή Γεωργία, ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τα νέα Δίκτυα 5ης Γενιάς, το Ψηφιακό Μάρκετινγκ κ.α. και ο τρόπος που συνδέονται με την οικονομική ανάπτυξη. 

Πάνω από 30 ομιλητές από την ακαδημαϊκή και επιχειρηματική κοινότητα αλλά και πολιτικοί θα αναπτύξουν τις θέσεις τους και θα μιλήσουν για την εμπειρία τους στον τομέα που δραστηριοποιούνται.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα magnesiaforum.gr