Ολοκληρώνονται ω! του θαύματος τα έργα του αυτοκινητόδρομο κεντρικής Ελλάδας Ε-65 που θα ξεκινάει από τα Τρίκαλα και θα καταλήγει στην Ξυνιάδα (σε πρώτη φάση).

Το έργο ολοκληρώνεται μετά κόπων και βασάνων καθώς αν και θα έπρεπε να παραδοθεί την περασμένη άνοιξη, τελικά θα παραδοθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Νοέμβριο. Aυτές τις μέρες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στα τελευταία μέτρα του Ε-65 στο οροπέδιο της Ξυνιάδας (στην ευθεία, μετά τις στροφές Δομοκού και πριν από αυτές της Αγίας Αικατερίνης). Τα συνεργεία δουλεύουν εντατικά για την κατασκευή του κόμβου και θεωρείται θέμα μερικών εβδομάδων τελικά η παράδοσή του. 

Αυτά συμβαίνουν πάντως την ώρα που έρχονται κακά μαντάτα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το νότιο τμήμα του αυτοκινητόδρομου, Ξυνιάδα-Λαμία, καθώς δεν εγκρίνεται η εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση του έργου (300 εκ. €) από το Ελληνικό δημόσιο. Αναζητείται φόρμουλα απεμπλοκής, αλλά και πάλι προβλέπεται… μακρά καθυστέρηση. Για το Βόρειο Τμήμα, Τρίκαλα-Εγνατία, ούτε λόγος…

trikalavoice.gr