Πέθανε την Πέμπτη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σε ηλικία 62 ετών, ο ο Βολιώτης επιχειρηματίας, συνιδρυτής της Oxford Company Χρήστος Τσιόλιας. Σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία και ήταν παντρεμένος με τη Βολιώτισσα δικηγόρο Εφη Παπαγιώτα.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1991 και έκανε τα πρώτα της βήματα στο Βόλο, ενώ σήμερα έχει παρουσία με 53 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα και περισσότερους

Η Oxford Company επικεντρώθηκε από το ξεκίνημά της στο πουκάμισο. Η αφοσίωσή της στο ένδυμα αυτό, το οποίο θεωρείται το "δεύτερο δέρμα" του άνδρα, της παρείχε μεγάλη εξειδίκευση. Το όνομα Oxford Company, προέρχεται από το παγκοσμίως γνωστό ύφασμα “Oxford”, το οποίο ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες, λόγω της ιδιαίτερης ύφανσης και υφής του. 

H επίσημη ανακοίνωση

Αργότερα σήμερα η εταιρεία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

Η Διοίκηση της Oxford Company με μεγάλο πόνο και βαθιά οδύνη είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απώλεια  του Αντιπροέδρου της εταιρίας, Χρήστου Τσιόλια, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών. Η απώλεια του, αφήνει  ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό του κύκλο. Ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν συμπαραστάτης, οδηγός και φίλος στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή, για όλους. Αυτές τις στιγμές η σκέψη και η αγάπη όλων, είναι κοντά στην οικογένεια του, στην οποία εκφράζονται τα θερμά συλλυπητήρια. 

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr