Μια σημαντική εκδήλωση για τον ρόλο των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων στη χώρα μας, πραγματοποιείται την Παρασκευή στα Τρίκαλα με βασικό ομιλητή τον διευθυντή του ευρωπαϊκού οργανισμού Γιάννη Καλτσά ο οποίος μάλιστα κατάγεται από την πόλη του Τσιτσάνη.

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, που ενισχύει δράσεις και έργα σε όλη τη χώρα, ανακοινώνει ότι, μαζί με τον Δήμο Τρικκαίων, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στις 20.00, στο Μουσείο Τσιτσάνη, πραγματοποιεί εσπερίδα, με θέμα ακριβώς τις χρηματοδοτήσεις της ΕΤΕπ στην Ελλάδα.

Ουσιαστικά η εκδήλωση έχει ως στόχο τη διεύρυνση των γνώσεων για τις δραστηριότητες της ΕΤΕπ και τα χρηματοδοτικά «εργαλεία» που ήδη χρησιμοποιούνται σε έργα, στην Ελλάδα και στην περιοχή των Τρικάλων.

Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

20.00-20.10: Χαιρετισμοί

20.10-20.15: Η ΕΤΕπ στην Ελλάδα – Ομιλητής: Γιάννης Καλτσάς, Διευθυντής της Διεύθυνσης για τις Δραστηριότητες της ΕΤΕπ σε Ελλάδα και Κύπρο.

20.15-20.40:Χρηματοδοτικά εργαλεία – Συνεργασία με ΕΤΕπ

– Εγγυοδοσία μικρών επιχειρήσεων – Ομιλητής: Αναστάσιος Λάππαs, πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

– Αναπτυξιακός νόμος – Ομιλητής : Σάκης Παπαδόπουλος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Τρικάλων, μέλος Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής

– Η ΕΤΕπ φέρνει τον Φιλόδημο στους Δήμους – Ομιλητής: Δημ. Παπαστεργίου, Δήμαρχος Τρικκαίων

20.40-20.50: Αναπτυξιακές ευκαιρίες για το μέλλον – Ομιλητής: Γιάννης Καλτσάς, Διευθυντής της Διεύθυνσης για τις Δραστηριότητες της ΕΤΕπ σε Ελλάδα και Κύπρο.

20.50-21.00: Ερωτήσεις – Συζήτηση