Την Κυριακή 29 Απριλίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή οριστικών αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα exoikonomisi.ypen.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι από όλες τις Περιφέρειες της χώρας, έχουν τη δυνατότητα τις επόμενες ημέρες να ολοκληρώσουν και να υποβάλλουν οριστικά τις αιτήσεις τους. Ζητούμενο είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος, προκειμένου αμέσως μετά να ενεργοποιηθεί το στάδιο της δήλωσης επιλογής ή όχι λήψης δανείου για το σύνολο των υποβεβλημένων αιτήσεων, πλην των ειδικών περιπτώσεων, όπως κάτοικοι εξωτερικού, πρόσφατη απόκτηση ακινήτου κλπ, για τις οποίες προβλέπεται περαιτέρω έλεγχος από το Δικαιούχο του Προγράμματος–ΕΤΕΑΝ Α.Ε.

Υπενθυμίζεται, ότι για την διευκόλυνση των πολιτών που έχουν εγγραφεί, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ», δημιουργήθηκε Γραμμή Υποστήριξης του προγράμματος στην οποία θα μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους τηλεφωνικώς στα 213-1513780, 213-1513781 ή γραπτώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση support.ekoii@prv.ypeka.gr. 

Η Γραμμή θα λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 το πρωί έως τις 04:00 το απόγευμα.

Θυμίζουμε πως στο σύστημα έχουν ήδη ενταχθεί 5.204 ιδιοκτησίες της Θεσσαλίας, ενώ 1.372 επιπλέον είναι εγγεγραμμένοι. Συνολικά και στις 13 περιφέρειες της χώρας έχουν εγκριθεί 42.035 αιτήσεις.