Μειώσεις που ξεκινούν από 5% και φτάνουν μέχρι και 13% (σε ορισμένους κωδικούς) θα περάσει η Όλυμπος από τις αρχές Απριλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του FnB Daily, η θεσσαλική γαλακτοβιομηχανία της οικογένειας Σαράντη έστειλε τους νέους τιμοκαταλόγους της στα super markets, σύμφωνα με τους οποίους υπάρχουν μειώσεις στα γιαούρτια με αγελαδινό γάλα, οι οποίες μεσοσταθμικά κυμαίνονται μεταξύ 5%-7%.

Εξετάζοντας την πορεία της αγοράς και θέλοντας να διευκολύνει τους καταναλωτές σε ένα περιβάλλον πληθωριστικών πιέσεων, η Όλυμπος διαπιστώνοντας ότι υπάρχει αποκλιμάκωση στις τιμές της ενέργειας, αλλά και στις τιμές του αγελαδινού γάλακτος, αποφάσισε να προχωρήσει στην πρώτη μείωση τιμών μετά από 17 μήνες.

Πρόθεση της οικογένειας Σαράντη είναι η αποκλιμάκωση των τιμών να είναι συνεχής αλλά και διαρκής, όπου υπάρχει δυνατότητα και περιθώριο, προκειμένου όλες οι δραστηριότητες του Ομίλου να είναι βιώσιμες και ανταγωνιστικές. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μειώσεις έχουν γίνει και στα προϊόντα αγελαδινού της Ροδόπης, που ανήκει στον όμιλο Ελληνικά Γαλακτοκομεία, όπως και η Όλυμπος.

Στέλλα Αυγουστάκη