Την προβολή των προϊόντων της στους πελάτες που διαθέτει στο εξωτερικό είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει η θεσσαλική μπισκοτοποιϊα  Δερμίσης στην φετινή ISM. Όπως αναφέρει το FnB Daily  η εταιρεία επέκτεινε την γκάμα της με πιο μικρές συσκευασίες, οι οποίες απευθύνονται στη μικρή λιανική, ενώ το portfolio της θα εμπλουτιστεί με νέα προϊόντα στο επόμενο δίμηνο.

Η Τρικαλινή εταιρεία εξάγει σε περίπου 12 χώρες σε όλο τον κόσμο, με κυριότερες αγορές χώρες στρατηγικής σημασίας στην Ευρώπη. Εντός του 2023, όπως επισημάνθηκε, εστιάζει στο να ολοκληρώσει την επέκτασή της σε ακόμα 3 χώρες. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι εντός του 2022, η επιχείρηση ολοκλήρωσε το επενδυτικό πλάνο που αφορούσε τόσο την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων, όσο και την τοποθέτηση μια νέας γραμμής παραγωγής, που αναμένεται να λειτουργήσει άμεσα. Το ύψος της εν λόγω επένδυσης ανήλθε περίπου σε €2 εκατ., ενώ μετά την ολοκλήρωση του κτιριακού σκέλους, η επιφάνεια του οικοπέδου αυξήθηκε από 10.000 τ.μ. σε 17.000 τ.μ., και του στεγασμένου τμήματος από 1.000 τ.μ. σε 3.500 τ.μ., στο οποίο περιλαμβάνεται και νέος χώρος αποθήκευσης. 

Z.H. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από FnB Daily)