Νές προϊοντικές προτάσεις από το χαρτοφυλάκιο της μπισκοτοποϊας Δερμίσης.

Η θεσσαλική εταιρεία, που ξεκίνησε το ...1881 στα Τρίκαλα από έναν φούρνο, παρουσίασε τρεις καινούριες σειρές προϊόντων στην έκθεση Food Expo. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις: Osprion (μπισκότα από ελληνικό αλεύρι ρεβιθιού, φάβας και φακής): • Με ελβετική σοκολάτα • Με μέλι & γάλα • Χωρίς ζάχαρη με μαύρη σοκολάτα Choco Dream: • Banoffee • Σοκολάτα • Πραλίνα • Πορτοκάλι Soft Brownies: • Ελβετική σοκολάτα • Γλυκό καρότο • Χωρίς ζάχαρη με μαύρη σοκολάτα.

Παράλληλα, στο περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και τα υπόλοιπα προϊόντα της, όπως: • Choco Sticks • Μαλακά μπισκότα βρώμης με μαύρη σοκολάτα • Τραγανά μπισκότα βρώμης • Μπισκότα ολικής άλεσης

Όπως δήλωσε ο Στέφανος Λάλας, Εμπορικός Διευθυντής της Δερμίσης, η εταιρεία υλοποιεί μεγάλο επενδυτικό πλάνο επέκτασης των χώρων αποθήκευσης και παραγωγής. Αυτή τη στιγμή, είναι σε φάση ολοκλήρωσης της επέκτασης με επιπλέον 2.000 τ.μ., ενώ αναμένεται να δημιουργηθεί και μία επιπλέον γραμμή παραγωγής.

Η Τρικαλινή επιχείρηση, εξάγει αυτή τη στιγμή σε 8 χώρες, με κυριότερες αγορές την Κύπρο και τα Βαλκάνια (Αλβανία, Βουλγαρία), ενώ, σύμφωνα με τον κ. Λάλα, βρίσκεται κοντά σε καινούρια αγορά του εξωτερικού.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα η Δερμίσης τα πήγε σχετικά καλά το 2021, με βάση και τα πρωτόγνωρα δεδομένα που αντιμετωπίζει η αγορά, καταγράφοντας επιδόσεις πάνω από τον μέσο όρο.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από FnB daily)