Για την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας βρέθηκαν στα Τρίκαλα το περασμένο Σάββατο τα μέλη της ένωσης επιχειρήσεων «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» που σκοπό έχει την ανάδειξη του επιχειρηματικού πολιτισμού μέσα από την δραστηριότητα αμιγώς Ελληνικών επιχειρήσεων..

Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα που παρά τις αντιξοότητες επιλέγουν να διατηρούν το κέντρο των ανά τον κόσμο επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων στην χώρα μας.

Πριν την εκδήλωση τα μέλη της πρωτοβουλίας  ξεναγήθηκαν στην τοπική μπιστοτοβιομηχανία ΒΙΟΛΑΝΤΑ από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κώστα Τζιωρτζιώτη καθώς η Τρικαλινή εταιρεία είναι μία από τις επιφανείς επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην ένωση.

Ο κ. Τζιωρτζιώτης παρέθεσε γεύμα στους επιχειρηματίες μέλη της Ένωσης στην ταβέρνα το Χάνι, όπου ο Πρόεδρος του «ΕΛΛΑ – ΔΙΚΑ ΜΑΣ» Άγις Πιστιόλας αναφέρθηκε στους στόχους και τη σημασία που δίνει ένωση στην στήριξη και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για την δραστηριότητα της εταιρείας Βιολάντα.

Ο κ. Τζιωρτιώτης καλωσόρισε το τα μέλη της ένωσης στα Τρίκαλα, τους ευχαρίστησε που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και αναφέρθηκε στη σημασία της συνένωσης των επιχειρηματικών δυνάμεων από αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις.

Στο γεύμα παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος ο οποίος συνεχάρη τόσο τον πρόεδρο όσο και τα μέλη για τη δημιουργία της ένωσης και υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας του επιχειρείν για την ενίσχυση της δυναμικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι επικεφαλής μερικών από τις γνωστές επιχειρήσεις της όπως της LUX, της Agrino κ.α.

Έρευνα