Σε έκθεση τροφίμων στην Σκανδιναβία θα πάρει μέρος η θεσσαλική εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ. Το δελτίο Τύπου μας ενημερώνει σχετικά:

"Το πλάνο των συμμετοχών της ΕΨΑ στις διεθνείς εκθέσεις για το 2018 ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή της στην Nordic Organic Food Fair, που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο «Malmo Massan», στο Malmo της Σουηδίας, στις 14 - 15 Νοεμβρίου.

Με γκάμα προϊόντων που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της έκθεσης θα προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών. Τα πρώτα βιολογικά αναψυκτικά ΕΨΑ bio, τα οποία περιέχουν πιστοποιημένο βιολογικό χυμό, όπως επίσης και πιστοποιημένη βιολογική ζάχαρη, θα καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.

Αυτή η κορυφαία και μοναδική σκανδιναβική έκθεση είναι μαγνήτης για όλους τους αγοραστές του εμπορίου που αναζητούν την καλύτερη πηγή βιολογικών τροφίμων και ποτών. Θα αποτελέσει τόπο συνάντησης για κορυφαίους προμηθευτές, για διεθνείς μάρκες και συναρπαστικές startup επιχειρήσεις.

Η ΕΨΑ θα βρίσκεται στο Stand G21H της έκθεσης Nordic Organic Food Fair αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την «πράσινη» αντίληψη για τη διατροφή και τη σχέση της με τη φύση."