Στην έκθεση του τουρισμού, XENIA που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 24-26 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo συμμετείχε  η θεσσαλική βιομηχανία αλουμινίου EXALCO. 

Το εξαιρετικό stand της Exalco, τράβηξε τα βλέμματα των επισκεπτών. Η έμπειρη ομάδα της Exalco υποδέχθηκε πλήθος επιχειρηματιών και επαγγελματιών του ξενοδοχειακού, αλλά και του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού στο περίπτερό της προτείνοντας πρωτοποριακές λύσεις για νέα καταλύματα, καθώς και για τις ανακαινίσεις τους.

Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στον χώρο του περιπτέρου και να δούνε από κοντά μια πλούσια γκάμα από ανοιγόμενα, συρόμενα συστήματα, προηγμένα συστήματα σκίασης, όπως η στεγανή πέργκολα, κάγκελα αλουμινίου σε minimal γραμμή και εξειδικευμένες πόρτες εισόδου Hotelia σε διάφορα designs.

Η έκθεση Xenia αποτελεί το ετήσιο ραντεβού των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι την επισκέπτονται προκειμένου να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις τάσεις στην κατασκευή και την διακόσμηση, με σκοπό να κάνουν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις τους λειτουργικές και σύγχρονες.