Σε ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα η Τρικαλινή γαλακτοβιομηχανία LA FARM, των αδερφών Πλεξίδα, έκοψε το βράδυ  του Σαββάτου, σε γνωστό κέντρο των Τρικάλων, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων.

Οι ιδιοκτήτες Βαγγέλης και Σωτήρης Πλεξίδας ευχήθηκαν στο προσωπικό υγεία και δύναμη για το νέο έτος, κάνοντας αναφορά στη δύσκολη οικονομική εποχή που βιώνει η χώρα μας και στον ανελέητο ανταγωνισμό που χαρακτηρίζει την αγορά.

Παρόλα αυτά, όπως ειπώθηκε, όλα τα οικονομικά μεγέθη της επιχείρησης είναι σε ανοδική πορεία με σημαντικές πωλήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό .

Εκ μέρους της διοίκησης ο κ. Βαγγέλης Πλεξίδας ευχαρίστησε το προσωπικό της εταιρείας για την προσφορά του, αλλά και τους κτηνοτρόφους - προμηθευτές. “Οι κτηνοτρόφοι είναι εκείνοι που μας ανέδειξαν”, είπε ο κ. Πλεξίδας.” Είναι εκείνοι που με τον καθημερινό οικογενειακό τους μόχθο προσπαθούν να παράγουν την πρώτη ύλη για τα προϊόντα μας που είναι το γάλα. Προσπαθούμε να προστατεύουμε και να διασφαλίσουμε τον Έλληνα κτηνοτρόφο.”

Μετά τις ομιλίες και το δείπνο, μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά των εργαζομένων, ενώ τα δυο φλουριά της πίτας αντιστοιχούσαν σε 500 ευρώ έκαστο. Τέλος διοικητικά στελέχη της επιχείρησης βράβευσαν εργαζομένους και κτηνοτρόφους.

Χ.Ψ.