Τις νέες προϊοντικές της προτάσεις παρουσιάζει στην SIAL 2022 η θεσσαλική βιομηχανία μπισκότων Βιολάντα (φωτο). Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Τρικαλινής εταιρείας μπορεί να βρει κανείς αρκετά νέα προϊόντα βασισμένα στα πρότυπα της σύγχρονης ισορροπημένης διατροφής. Τα περισσότερα από αυτά είναι απαλλαγμένα από ζάχαρη και φοινικέλαιο, ενώ η γκάμα αναμένεται να εμπλουτιστεί με vegan και πρωτεϊνούχα προϊόντα.

Η βιομηχανία που διατηρεί τη βασική της μονάδα παραγωγής στα Τρίκαλα διαθέτει δύο υποκαταστήματα, ένα στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη το επενδυτικό της πλάνο, το οποίο αφορά την επέκταση των υπαρχόντων εγκαταστάσεων αλλά και τη δημιουργία νέων γραμμών παραγωγής. Πρόκειται για ένα project που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2023.

Το δίκτυο εξαγωγών της Βιολάντα διαθέτει αυτήν την περίοδο συνεργασίες σε πάνω από 30 χώρες. Σκοπός της είναι να ενδυναμώσει περαιτέρω την παρουσία της στο εξωτερικό και κυρίως σε αγορές όπως είναι η Αμερική και η Ασία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στόχος της εταιρείας της οικογένειας Τζωρτζιώτη είναι να ενισχύσει το brand awarness των προϊόντων της στη συνείδηση των καταναλωτών, ως μια εταιρεία που το όνομα της περιγράφει και προσδιορίζει τον κλάδο των μπισκότων και κουλουριών και έρχεται πρώτο στο μυαλό οποιουδήποτε επιθυμεί να γευθεί ποιοτικά και γευστικά μπισκότα.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από FnB Daily)