Η Wolt υποστηρίζει το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, που διξάγεται 9-14 Μαΐου με φυσική παρουσία, όπου δημιουργοί από όλον τον κόσμο θα παρουσιάσουν περισσότερες από 80 συνολικά ταινίες μικρού μήκους, σε ένα line up που θα περιλαμβάνει τρεις διαγωνιστικές ενότητες για τις Διεθνείς Παραγωγές, τις Εθνικές Παραγωγές και τα Animation.

Παράλληλα, θα προβληθούν εκτός διαγωνιστικού πλαισίου και ταινίες φοιτητών και σπουδαστών με θέμα την "Προστασία του Περιβάλλοντος από την κλιματική αλλαγή", που είναι και το θέμα του φετινού αφιερώματος.

Από τη διοργάνωση δεν θα λείψουν και οι avant première ελληνικών ταινιών μεγάλου μήκους από την τρέχουσα παραγωγική περίοδο, οι οποίες θα ξεκινήσουν από την Λάρισα τον κύκλο των κινηματογραφικών προβολών τους.

Η Wolt, μέσω της χορηγίας της, υποστηρίζει τη φετινή διοργάνωση, αναγνωρίζοντας τη σημασία της διαχρονικής προσφοράς του Φεστιβάλ για την τοπική κοινωνία της Λάρισας, στην οποία η εταιρεία έχει παρουσία από τον Φεβρουάριο του 2021.

Ενόψει του Φεστιβάλ, η Wolt δημιούργησε επίσης, τον εκπτωτικό κωδικό, WOLTIFFL2022, o οποίος δίνει €5 για την πρώτη παραγγελία delivery.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος κωδικός θα είναι ενεργός καθ’ όλη τη διάρκεια του 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας διοργανώνεται για 14η συνεχή χρονιά στο "Χατζηγιάννειο" από την Artfools σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, του ΕΚΟΜΕ και του Γαλλικού Ινστιτούτου, με Σύμβουλο Διοργάνωσης την Alpha Marketing.

thessaliaeconomy.gr