«Έρχομαι στη Λάρισα για να παρουσιάσω έναν εναλλακτικό δρόμο, που θα μας οδηγήσει σ’ ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης με μικρότερους φόρους, μικρότερες δαπάνες, ενθάρρυνση επενδύσεων, αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στο κράτος και στην οικονομία, που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. 

Στον αγροτικό τομέα δεσμεύομαι για κατάργηση του φόρου στο κρασί, για τη διαμόρφωση του αφορολόγητου ορίου στη βάση του κέρδους, αφού αφαιρεθούν οι παραγωγικές δαπάνες από το φορολογητέο εισόδημα και προτείνουμε την παρουσία και του ιδιωτικού ασφαλιστικού τομέα για την κάλυψη των ζημιών στους παραγωγούς, συνδυαστικά με τον κρατικό ΕΛΓΑ και τα ΠΣΕΑ». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει στους Θεσσαλούς ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, λίγο πριν έρθει στη Θεσσαλία. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ αύριο Σάββατο θα βρίσκεται στην Καρδίτσα, όπου θα μιλήσει με αγρότες, το πρωί της Κυριακής θα παρευρεθεί στα Περτουλιώτικα λιβάδια για το Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων και το απόγευμα θα επισκεφθεί διαδοχικά τον Τύρναβο και το Βλαχογιάννι Ελασσόνας. Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής σε συνάντησή του με νεολαίους σε στέκια της Λάρισας. 

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του κατηγορεί την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα ότι απέτυχε στις διαπραγματεύσεις και παραπλάνησε για μία ακόμη φορά τον ελληνικό λαό, αφού αντί να μας βγάλει από τα μνημόνια, υπέγραψε δύο νέα. Ο αρχηγός της ΝΔ δίνει μια πρόγευση των όσων θα πει στις απευθείας συζητήσεις που θα έχει με παραγωγούς στον θεσσαλικό κάμπο, ενώ δηλώνει ότι η αγροτική πολιτική του κόμματός του θα στηριχθεί στη σύσταση ομάδων και οργανώσεων παραγωγών ανά προϊόν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύεται ότι δεν θα προστεθούν στο κόμμα στελέχη του κομματικού σωλήνα, αλλά θα ενταχθούν πρόσωπα που θα φέρνουν ένα νέο αέρα στην πολιτική και αντιδιαστέλλει την πολιτική του με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.