Ο κορονοϊός οδηγεί την Ιντρακάτ σε κατάρτιση νέου business plan για το 2020, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί το καλοκαίρι. Στέλεχος της εταιρείας αναφέρει πως «όπως συμβαίνει σε όλες τις επιχειρήσεις, ο κορονοϊός έχει ανατρέψει και τους δικούς μας αρχικούς σχεδιασμούς» για αυτό και όπως προσθέτει «αναμένεται να ανακοινωθεί το αναθεωρημένο business plan εντός του καλοκαιριού». 

Η εταιρεία με γνώμονα την προστασία των υπαλλήλων της εφαρμόζει το σύστημα της τηλεργασίας. «Πάνω από το 80% των εργαζομένων μας, δουλεύουν από το σπίτι», παρατηρεί στέλεχος της εταιρείας και προσθέτει πως «παρά την τηλεργασία, η λειτουργία της εταιρείας είναι απρόσκοπτη». 

Κανονικά τα εργοτάξια

Τα εργοτάξια της εταιρείας και η μονάδα της Λάρισας λειτουργούν κανονικά, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα συνεχίσει η λειτουργία τους στο μέλλον, κάτι, που όπως λένε πηγές με γνώση του θέματος, «θα εξαρτηθεί από την εξάπλωση του κορονοϊού και τα πρόσθετα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση». 

Η εταιρεία την περασμένη Παρασκευή πραγματοποίησε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να θεσπίσει διετές πρόγραμμα διάθεσης μετοχών στα μέλη του ΔΣ. Επίσης η εισηγμένη προχώρησε στην εκλογή νέου ΔΣ, με πενταετή θητεία.

Ζ.Η. thessaliaeconomy.gr με πληροφορίες από BnB