Αθηναίους δημοσιογράφους, του ειδικού τύπου της μοτοσυκλέτας, προσκάλεσε στα Τρίκαλα η αντιπροσωπεία της Γκοργκόλης AE παρέχοντας τη  δυνατότητα να δούνε από κοντά και να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα δικύκλων 2019 (SYM, Deytona) των εταιρειών που αντιπροσωπεύει.

Στις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας στη θεσσαλική πόλη, από την οποία ξεκίνησε και εδρεύει η "Γκοργκόλης", έγινε η παρουσίαση και η ξενάγηση στους χώρους αποθήκευσης ανταλλακτικών από τον διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης Βασίλη Γκοργκόλη.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιελάμβανε οδήγηση στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων με κατάληξη στο Μύλο Ματσόπουλου, που βρίσκεται κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό, έναν καλαίσθητο πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού όπου κάθε Χριστούγεννα φιλοξενείται ο Μύλος των Ξωτικών.

Ο μεγάλος όγκος πωλήσεων φέρνει την Τρικαλινή εταιρεία σε πλεονεκτική θέση στο Βαλκανικό χώρο. Διατηρώντας μεγάλα αποθέματα σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων, η επιχείρηση πλέον μπορεί και έχει την εξουσιοδότηση να τροφοδοτεί εκτός από τις Βαλκανικές χώρες, την Κύπρο και τη Μάλτα. Οι εξαγωγές άγγιξαν πέρυσι το 8% των συνολικών πωλήσεων, περίπου στις 1.100 μονάδες.

Ιδιαίτερη επιτυχία θεωρεί η"Γκοργκόλης" την προμήθεια 348 παπιών DY50 στα ταχυδρομεία της Σερβίας. Η πλήρως οργανωμένη αποθήκη ανταλλακτικών δεν εξασφαλίζει μόνο την επάρκεια και την κάλυψη της ζήτησης στην εγχώρια αγορά αλλά αξιοποιείται και για την εξαγωγή ανταλλακτικών σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, όπως Ισπανία, Τσεχία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία».

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr