Μετά την πόλη της Θεσσαλονίκης η "Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας" εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στη Λάρισα έχοντας ως σταθερό πλάνο την επέκτασή τους σε ολόκληρη τη χώρα. 

Στο νέο κατάστημά της, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 113, που θα εξυπηρετεί όλη τη Θεσσαλία, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν και να εξασφαλίσουν ανταγωνιστικά συνδυαστικά προϊόντα ενέργειας, που παρέχουν διευρυμένες δυνατότητες, αξιόπιστες λύσεις και μοναδικά προνόμια για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

"Η λειτουργία του νέου μας καταστήματος στην πόλη της Λάρισας μας γεμίζει ικανοποίηση, καθώς το πλάνο της γεωγραφικής μας επέκτασης υλοποιείται βάσει του αρχικού μας χρονοδιαγράμματος για δυναμική παρουσία σε όλη τη χώρα" σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κος Γιάννης Μητρόπουλος.

Η "Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας" προσφέρει προϊόντα φυσικού αερίου, ηλεκτρικού ρεύματος και συνδυαστικά πακέτα σε όλη την Ελλάδα.

"Σε μια χρονιά που το "Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας" έχει ήδη καταγράψει ρεκόρ επιδόσεων σε επίπεδο τζίρου, καθαρών κερδών και νέων συμβολαίων, η παρουσία μας στη Λάρισα μας επιτρέπει να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας πλάνου" συμπλήρωσε ο κος Μητρόπουλος.

Η εταιρεία, μέσα από νέα συστήματα υποδομής, διευρύνει σταθερά την online εξυπηρέτηση των πελατών της και δημιουργεί καινοτόμες και εξατομικευμένες υπηρεσίες απαντώντας ακόμα πιο στοχευμένα και αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες.

Λ.Ε.