Η οικονομική κρίση που βιώνει τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία αλλά και οι νέες συνθήκες που επιβλήθηκαν στην αγορά εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης έχουν διαφοροποιήσει το σκηνικό που επικρατεί στην αγορά. 

Γνωστές επιχειρήσεις καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα, χωρίς να κατορθώνουν να αποτρέψουν το μοιραίο. Κάπως έτσι, εντελώς αιφνιδιαστικά για το κοινό αλλά αναπόφευκτα για τους γνωρίζοντες, το κατάστημα της εγχώριας αλυσίδας «ΑΤΤΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ» -στην καρδιά της Λάρισας, επί της Κούμα και Μ. Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία- ανέστειλε τη λειτουργία του. 

Το κατάστημα της Λάρισας είχε προβλήματα ρευστότητας τον τελευταίο καιρό, οι διαπραγματεύσεις για μείωση ενοικίου δεν τελεσφόρησαν οπότε έβαλε λουκέτο, εμ τους 15 εργαζόμενους να αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακίνητο που είναι ένα από τα ακριβότερα της Λάρισας, ανήκει στην Eurobank και περιήλθε στην τράπεζα μετά την πτώχευση της κατασκευαστικής Attiκat του Πανούση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα το αξιοποιήσει η ίδια στεγάζοντας τις ψηφιακές υπηρεσίες που έχει αναπτύξει για τους πελάτες της.

Γιώργος Νούλης Ελευθερία