Τη δική του διαδρομή στην νέα, πολλά υποσχόμενη, αγορά για τους λάτρεις των μη ζωϊκών προϊόντων, χαράσσει το ρόφημα  Αμυγδάλου της  ΟΛΥΜΠΟΣ  που βρίσκεται ήδη στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Πρόκειται για καινοτόμο προϊόν, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, το οποίο σηματοδοτεί την επέκταση της ΟΛΥΜΠΟΣ  σε μια νέα γκάμα προϊόντων φυτικής προέλευσης, σχεδόν άγνωστη μέχρι πρότινος στο ευρύ Ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

Η Ευρώπη τα προϊόντα του είδους τα γνωρίζει από την Αlpro,  μια βελγική πολυεθνική η οποία παράγει ακόμα και … ρόφημα ρυζιού.

Ήδη το «Ρόφημα Αμυγδάλου» της ΟΛΥΜΠΟΣ  αποκτά καθημερινά νέους λάτρεις, κερδίζοντας διαρκώς μερίδια αγοράς, καθώς είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, έχει  αυθεντική γεύση αμυγδάλου και για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται μόνο Ελληνικά αμύγδαλα από την περιοχή της Θεσσαλίας. 

Τα  βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος είναι  τα παρακάτω: 

1. Έχει χαμηλές  θερμίδες  (ένα ποτήρι με ρόφημα αμυγδάλου περιέχει περίπου 50 θερμίδες)

2. Είναι ιδανικό για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη 

3. Περιέχει βιταμίνες D, Ε και  βιταμίνες του συμπλέγματος Β όπως η ριβοφλαμίνη και την ίδια περιεκτικότητα σε ασβέστιο με τα γάλατα.

Όσο για τις περιόδους νηστείας δεν υπάρχει καλύτερο.

Συνδυάζεται ιδανικά με τα δημητριακά, το τσάι, τον καφέ, τα shakes και τα smoothies, ή πίνεται απλά σκέτο.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ , θυγατρική της «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.» με έδρα τη Λάρισα, πιστή στην αξία των προϊόντων της Ελληνικής γης δεν θα μπορούσε να στραφεί αλλού για την προμήθεια της πρώτης ύλης. Επιλέγει αμύγδαλα, μόνο Ελλήνων παραγωγών, από χωριά του νομού Λάρισας, από τα οποία παράγει ένα ρόφημα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Λ.Ε.