Η εφαρμογή www.steilto24.gr ήρθε για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας απέναντι στις courier απλοποιώντας τον τρόπο που στέλνουμε ένα δέμα ή ένα φάκελο.

Εύκολα, από το σπίτι ή το γραφείο, έχουμε στην οθόνη μας τις εταιρείες ταχυμεταφορών που μας εξυπηρετούν, επιλέγουμε τον χρόνο παράδοσης και το κόστος της αποστολής και με ένα κλικ καλούμε την εταιρεία που επιλέξαμε να έρθει στο χώρο μας και να παραλάβει τα αντικείμενα που θέλουμε να στείλουμε.

“Το Steilto24 δεν είναι courier”, μας εξηγεί ο Τρικαλινός στην καταγωγή, ιδρυτής Τάσος Καψιώχας: “Είναι η εφαρμογή που κάνει την υπηρεσία της ταχυμεταφοράς πιο απλή, πιο γρήγορη και πιο έξυπνη”.

Πριν ένα χρόνο, ο Τάσος, με θητεία σε τμήματα πωλήσεων μεγάλων εταιρειών, συζήτησε την ιδέα με δύο φίλους του που έμελλε να είναι τα άλλα δύο μέλη της ιδρυτικής ομάδας του Steilto24.gr

Πρόκειται για τον Κώστα Χασιώτη, με γνώσεις προγραμματισμού και digital marketing, και τον Γιάννη Ζιντζόβα ο οποίος ανέλαβε τον συντονισμό της ομάδας και των εργασιών που έπρεπε να γίνουν.

“Η εφαρμογή μας έτυχε θετικής ανταπόκρισης από τις εταιρείες courier με τις οποίες έγιναν οι πρώτες συμφωνίες συνεργασίας και ήδη το Steilto24 έχει και τους πρώτους ικανοποιημένους χρήστες που ολοκλήρωσαν την αποστολή τους μέσω της σελίδας μας’’, εξηγεί ο Τάσος Καψιώχας.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι εξαιρετικά απλός. Συμπληρώνοντας αρχικά την ακριβή διεύθυνση αποστολέα - παραλήπτη και το είδος της αποστολής (φάκελος ή δέμα), βλέπεις τις εταιρείες courier που μπορούν να εξυπηρετήσουν την αποστολή σου και τις αντίστοιχες τιμές. Επιλέγεις την εταιρεία που θέλεις, συμπληρώνεις τα υπόλοιπα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη. Αυτό ήταν! Η courier είναι καθοδόν.

Ο χρήστης μπορεί να έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, όπως π.χ. τις αποστολές που έχει κάνει, ποιες εταιρίες έχει ξαναχρησιμοποιήσει και σύντομα την παρακολούθηση της αποστολής του.

‘’Ο τομέας των ταχυμεταφορών και οι υπηρεσίες του πρέπει να έρθουν πιο κοντά στον πελάτη-καταναλωτή. Αυτός είναι ο στόχος του Steilto24. Από την άλλη η ίδρυση και η επιτυχία μιας startup, που συνιστά καινοτομία σε έναν ώριμο επαγγελματικό κλάδο, αποτελεί μια αληθινή πρόκληση. Σε ένα online παρόν πρέπει να βρίσκουμε τρόπους ώστε να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά, πιο έξυπνα και πιο επιχειρηματικά’,’ καταλήγει ο ιδρυτής του Steilto24.gr

Mέχρι σήμερα η εφαρμογή καλύπτει αποστολές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς όλη την Ελλάδα, όμως σύντομα  ο χρήστης θα μπορεί να κάνει αποστολές από όλη την Ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό.

Λ.Ε. thessalieconomy.gr