Στην τελική ευθεία πριν την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης και ουσιαστικά ...αναζωογόνησης μπαίνει το εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza στη Λάρισα.

Μετά τη συμφωνία με τη μητρική εταιρεία των εκπτωτικών χωριών Mcarthurglen, ακολούθησαν δεκάδες ακόμη επιχειρήσεις που θα δραστηριοποιηθούν στον χώρο.

Οι πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον 60 καταστήματα να έχουν ήδη «κλείσει», μεταξύ αυτών μεγάλες εταιρείες ένδυσης, υπόδησης και αθλητικών ειδών, καθώς και η μεγάλη αλυσίδα παιχνιδιών «Μουστάκας» που έρχεται για πρώτη φορά στη Λάρισα.

Οι διαβουλεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και για τους υπόλοιπους χώρους όπως η εστίαση ή το σούπερ μάρκετ (όπου ακούγονται πολύ τα ονόματα των Βασιλόπουλου και Σκλαβενίτη), αλλά και του κινηματογράφου.

Σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα, οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη, ενώ τα εγκαίνια θα γίνουν τον Σεπτέμβριο.

Αυτή τη στιγμή εντός του εμπορικού Pantheon Plaza λειτουργεί μόνον η γερμανική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών Media Markt η οποία  ήδη σχεδιάζει ανακαίνιση του καταστήματος ενόψει του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

Α.Ρ. (onlarissa.gr)