Η κοινοπραξία της Λαρισινής SHELTER Α.Β.Ε.Ε. με την Αθηναϊκή ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. κέρδισε τον διαγωνισμό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού για την προμήθεια 800 οικίσκων έναντι του ποσού των 10.005.336,80 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Πρόκειται για οικίσκους οι οποίοι προορίζονται για “αποθήκευση και μελλοντική χρήση σε δομές φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών”, εκ των οποίων μάλιστα 200 τεμάχια θα αποθηκευτούν στο στρατόπεδο Μπουγά της Λάρισας.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν άλλες 7 εταιρείες.

Πιο συγκεκριμένα η προμήθεια αφορά σε δύο τύπους οικίσκων (container) των 25 τ.μ., που πρόκειται να αποθηκευτούν εκτός από το Μπουγά και σε στρατόπεδα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με τις τεχνικές προδιαγραφές τους να έχουν καθοριστεί σε διακήρυξη διαγωνισμού, που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Το εργοστάσιο και τα γραφεία της εταιρείας SHELTER Α.Β.Ε.Ε., η οποία ανήκει σε Λαρισαίους επιχειρηματίες, βρίσκονται στο 6ο χλμ. Λάρισας-Συκουρίου σε μία έκταση 8.500 τμ, στην οποία η παραγωγική μονάδα και τα γραφεία καταλαμβάνουν τα 2.500 τμ. Το υπόλοιπο της έκτασης καλύπτει τις ανάγκες του εργοστασίου σε αποθηκευτικούς χώρους.

Η SHELTER ΑΒΕΕ ειδικεύεται στην κατασκευή οικίσκων στέγασης:

-τηλεπικοινωνιακού και ραδιοτηλεοπτικού εξοπλισμού 

-ηλεκτροπαραγωγών ζευγών 

-ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού 

-εξοπλισμού φωτοβολταϊκών πάρκων

-εξοπλισμού Αιολικών πάρκων

-σχολικών αιθουσών

-στρατιωτικών εφαρμογών

καθώς και ολοκληρωμένων λύσεων (turn-key solutions).

Ζ.Η. thessaliaeconomy.gr

* Η φωτογραφία είναι αρχείου