Στελέχη Βρετανικού Πανεπιστημίου επισκέφθηκαν στη Λάρισα τις εγκαταστάσεις του Aegean College και του ΙΕΚ Όμηρος.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός εξέδωσε το παρακάτω δελτίου τύπου: 

«Τις νέες εγκαταστάσεις του Aegean College στο κέντρο της Λάρισας επισκέφθηκαν ακαδημαϊκά και διοικητικά στελέχη του Coventry University.

Οι άνθρωποι του κορυφαίου βρετανικού πανεπιστημίου γνώρισαν τα στελέχη του Aegean College στη Θεσσαλία και δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που κατασκευάζει το Κολλέγιο στο κέντρο της θεσσαλικής πρωτεύουσας και εξέφρασαν απόλυτη ικανοποίηση για το ρυθμό προόδου των εργασιών καθώς και για τις προδιαγραφές του κτιρίου.

Μέσω αυτής της συνεργασίας το Aegean College προσφέρει ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών στους τομείς της Υγείας και της Διοίκησης Επιχειρήσεων και ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Θεσσαλία, καθώς το Coventry University είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Βρετανίας με πολύ ισχυρή διεθνή παρουσία και συγκαταλέγεται στο κορυφαίο 4% των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων παγκοσμίως.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν οι Roxanna Aldea, Κωνσταντίνα Μακρυπλίδη, Αλέξανδρος Βέρτης, Λάουρα Μάσκα και Άντζυ Συμεωνίδη, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις από τον υπεύθυνο ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ» στη Θεσσαλία, Τάσο Γούσιο. 

Το Aegean College στη Θεσσαλία προσφέρει επίσης προγράμματα σπουδών στους τομείς του Τουρισμού, της Πληροφορικής, των Ναυτιλιακών και των Ανθρωπιστικών Επιστημών (Ψυχολογία, Παιδαγωγικά).

Στεγάζεται στο Κέντρο της Λάρισας σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Ρούσβελτ 35 & Πατρόκλου 17, Τηλεφωνικό κέντρο: 2410-549360, Email: thessaly@aegeancollege.gr.

(Η Δομή είναι υπό αδειοδότηση, η οποία εξασφαλίζεται με την ολοκλήρωση των εργασιών).».