Στην Αγριά θα γίνει η μια εκ των περιφερειακών γενικών συνελεύσεων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, που γίνονται ανά έτος, στις 3 και 4 Νοεμβρίου, όπως ανέφερε στο «Ράδιο Ένα», του Βόλου, ο Αριστοτέλης Μπασδάνης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου και εκ νέου υποψήφιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εργασίες της συνέλευσης θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου και θα συνεχιστούν το πρωί του Σαββάτου 4 του μήνα στις 9.30 το πρωί, ενώ η συγκεκριμένη συνέλευση έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων για το 2018.

Ο κ. Μπασδάνης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στη συνέλευση θα παραβρεθούν υπουργοί και εκπρόσωποι της κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι στις 3 Νοεμβρίου, πρώτη ημέρα των εργασιών, θα απασχολήσουν τα τυπικά ζητήματα της γενικής συνέλευσης των μελών των Επιμελητηρίων, ενώ η δεύτερη μέρα θα έχει συνεδριακό χαρακτήρα και θα συζητηθούν όλα τα μεγάλα θέματα που ταλανίζουν την Ελληνική οικονομία, ενώ θα ζητηθούν ενέργειες από την κυβέρνηση, για ν’ αλλάξει το επιχειρηματικό κλίμα στη χώρα μας.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα βραβεύσει κάποιες τοπικές επιχειρήσεις για τις επιδόσεις τους μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία και, σύμφωνα με τον πρόεδρο, θα αναδειχτούν τοπικά προϊόντα και θα δοθεί το στίγμα της συμμετοχής του τόπου μας στο ΑΕΠ της χώρας.

Και τοπικά θέματα

Ο κ. Μπασδάνης είπε ότι θα τεθούν και τοπικά θέματα μεγάλης σημασίας, όπως το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Μίχαλος θα αναφερθεί στα ζητήματα της Ελληνικής Οικονομίας. Σύμφωνα με τον κ. Μπασδάνη, θα πρέπει να πιέσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, για να υπάρξουν δεσμεύσεις και επιτέλους η χώρα να αλλάξει ρότα και αυτά που λέμε να τα εννοούμε, διότι μέχρι σήμερα άλλα λέμε και άλλα κάνουμε, με αποτέλεσμα να μην γίνεται τίποτα σωστά.

magnesianews.gr