Η θεσσαλική Βιοκαρπέτ και το You. gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του ομίλου Quest είναι οι δυο πρώτες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στο e-shop του ομίλου μασούτη όπου συμμετέχουν ως επιλεγμένοι συνεργάτες, προσθέτοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ηλεκτρονικό καλάθι των πελατών του eshop.masoutis.gr.

Όπως αναφέρει  μιλώντας στο FnB Daily ο Μανώλης Συμεωνίδης, E-commerce Category Manager της εταιρείας, "το you.gr, ένα από τα μεγαλύτερα e-shop της χώρας, είναι ο πρώτος συνεργάτης που εντάχθηκε στη νέα μας ενότητα, διαθέτοντας στα ηλεκτρονικά του ράφια περισσότερα από 20.000 προϊόντα από 600 brands, σε περισσότερες από 500 κατηγορίες, προσφέροντας τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς σε είδη τεχνολογίας, καταναλωτικά ηλεκτρονικά, μικρές και μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι και είδη ψύξης θέρμανσης, μόδα, προϊόντα για τα hobby, τον αθλητισμό, το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα.

Ο δεύτερος κατά σειρά συνεργάτης, η Βιοκαρπέτ, αποτελεί εδώ και 70 χρόνια τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χαλιών, χειροποίητων και μηχανής, μοκετών, φλοκάτης, λευκών ειδών και άλλων προϊόντων, που αφορούν στο δάπεδο και τη διακόσμηση του σπιτιού.

Μέσα από την τεράστια ποικιλία που διαθέτει, έχει καταφέρει και είναι άρρηκτα συνυφασμένη με το χαλί και την ποιότητα, και να είναι η πρώτη επιλογή του καταναλωτικού κοινού.

Η αγάπη της για την παράδοση την καθιστά τον μεγαλύτερο εισαγωγέα χαλιών στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει εξασφαλίσει επώνυμες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, συνεργάζεται με την Cacharel και την Naf-Naf, γαλλικές εταιρείες, καταξιωμένες στον χώρο της μόδας και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα", τονίζει ο ίδιος. 

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr