Θέσεις εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή της Θεσσαλίας έψαξε και βρήκε το thessaliaeconomy.gr προσφορά σε κάθε ενδιαφερόμενο αναγνώστη του.

Είναι οι εξής:

Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας    Μπίζιος Α.Ε Ελασσόνα

Η εταιρεία παραγωγής τυροκομικών προϊόντων ΜΠΙΖΙΟΣ Α.Ε. με έδρα την Ελασσόνα Λάρισας αναζητεί στέλεχος για κάλυψη θέσης Υπευθύνου Διασφάλισης Ποιότητας. 

Απαιτούμενα προσόντα: Πτυχίο Α.Ε.Ι. Χημικού/Χημικού μηχανικού/Γεωπόνου, με άριστη γνώση Αγγλικών και χρήση Η/Υ (MS Office). 

Οι ενδιαφερόμενοι που τηρούν τις προϋποθέσεις για την θέση, μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο παρακάτω e-mail: info@bizios.gr

Θέση Ταμία    Καυκάς Α.Ε. Λάρισα

H Β. Καυκάς Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα, με δίκτυο 56 καταστημάτων σε όλη τη χώρα και δύο σύγχρονες μονάδες κατασκευής πινάκων.

Αναζητά Ταμία, έχει την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας του ταμείου τηρώντας τις διαδικασίες έκδοσης παραστατικών, διακίνησης εμπορευμάτων, χρημάτων και αξιογράφων. Εξυπηρετεί και επικοινωνεί με τους πελάτες τηρώντας τα εταιρικά πρότυπα λειτουργίας.

Για περισσότερα στην ιστοσελίδα της.

Αποθηκάριος Media Markt Λάρισα

Η Media Markt Ελλάς ανήκει στον μεγαλύτερο όμιλο ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη. Κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών σε 15 χώρες με πάνω από 1000 φυσικά καταστήματα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται με 12 φυσικά καταστήματα και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.mediamarkt.gr, με στόχο τη δημιουργία εμπειρίας στον πελάτη.

Αναζητά εργαζόμενο για το τμήμα αποθήκης στη Λάρισα.

Για περισσότερα στην ιστοσελίδα της.

Flying Tiger Copenhagen υπαλλήλους σε Λάρισα Βόλο

Η Δανέζικη αλυσίδα Flying Tiger Copenhagen με καταστήματα ειδών διακόσμησης κ.λ.π. αναζητά υπάλληλο για τα καταστήματά της σε Λάρισα και Βόλο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

WEST A.E.   Πωλητές για τον ΟΠΑΠ  

Η  WEST A.E., εταιρεία παροχής υπηρεσιών Sales & Marketing με δραστηριότητα από το 1994 και πανελλαδική εμβέλεια, συνεργαζόμενη με Πολυεθνικές και Ελληνικές εταιρείες που πιστοποιούν την ποιότητα των υπηρεσιών της, αναζητά στη Λάρισα εξωτερικούς πωλήτές για λογαριασμό του ΟΠΑΠ, με στόχο την πώληση λαχείων και scratch.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης