Απορρίφθηκε η αγωγή της ΔΕΥΑΜΒ κατά της κατασκευαστικής ΕΡΓΗΛ η οποία εδώ και χρόνια διεκδικεί χρήματα από την εταιρεία του Δήμου Βόλου για έργο δικτύου ύδρευσης την ποιότητα του οποίου αμφισβητεί η ΔΕΥΑΜΒ. Ήδη η ΕΡΓΗΛ έχει προχωρήσει σε δέσμευση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ και έχει εισπράξει μέρος των χρημάτων που διεκδικεί. 

Από την πλευρά της η Δημοτική επιχείρηση με ανακοίνωσή της ειρωνεύεται την πρόεδρο του δικαστηρίου για την απόφασή της στην ...υπόθεση της καθαρίστριας που καταδικάστηκε γιατί είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο δημοτικού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ, «Μετά από μια μακρά περίοδο αναμονής το Εφετείο Λάρισας εξέδωσε την απόφασή του επί της αγωγής που είχε ασκήσει η ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ και των άδικων απαιτήσεών της. Ωστόσο το Δικαστήριο, δυστυχώς, απέρριψε την αγωγή μας, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε το σκεπτικό με το οποίο προχώρησε σε αυτή την απόφαση.

Ευθύς ως ενημερωθούμε θα μελετήσουμε τα περαιτέρω βήματά μας και φυσικά θα ενημερώσουμε την κοινή γνώμη. Προς όσους σπεύσουν στον Βόλο, και που δυστυχώς δεν είναι λίγοι, να πανηγυρίσουν τη «νίκη» των εκλεκτών τους μια συμβουλή: ας το πράξουν συγκρατημένα, γιατί ο αγώνας μας δεν σταματάει εδώ.

Και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: Η κ. Πρόεδρος Εφετών που εξέδωσε την απόφαση, είναι εκείνη που έγινε διάσημη, επιβάλλοντας δεκαετή κάθειρξη στην άτυχη καθαρίστρια του Δήμου γιατί είχε αλλοιώσει το απολυτήριο… δημοτικού, προκειμένου να προσληφθεί».

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr