Την γαλακτοβιομηχανία ΤΥΡΑΣ, έδρα του ομίλου «Ελληνικά Γαλακτοκομεία» στα Τρίκαλα, και την βιομηχανία πλαστικών Lariplast στη Λάρισα, επισκέφτηκε ο πρώην υπουργός του ΠαΣοΚ και υποψήφιος αρχηγός για το νέο κόμμα της Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης.

Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν κατά την περιοδεία που ο ίδιος πραγματοποίησε την τρέχουσα εβδομάδα στη Θεσσαλία η οποία περιλάμβανε προεκλογικές ομιλίες και συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στην ΤΥΡΑΣ ο κ. Μανιάτης έγινες δεκτός και ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο της επιχείρησης Τάκη Σαράντη, ενώ στην Lariplast από τον Γιάννη Τσερέπα πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω επισκέψεις έχουν έντονο συμβολικό χαρακτήρα για τις απόψεις του νέου υπουργού, καθώς συγκαταλέγεται στους ελάχιστους που μιλούν ανοιχτά και θέτουν ως πρώτη προϋπόθεση για την προκοπή του τόπου την ενίσχυση των ιδιωτικών επιχειρήσεων οι οποίες θα φέρουν δουλειές για τον κόσμο και φόρους για το δημόσιο.

* Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες είναι από την ΤΥΡΑΣ, η τέταρτη από την Lariplast και οι δύο τελευταίες από την ομιλία στην αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

Κ.Τ.